Pijnenburg Juweliers

De geschiedenis van Pijnenburg Juweliers is geworteld in het Brabantse. Een prachtige familiegeschiedenis hooggehouden door vele generaties. Ooit begonnen in Tilburg, om van daaruit zijn weg te vinden naar Eindhoven. Hier aan de Demer groeide de naam Pijnenburg uit tot een synoniem voor exclusiviteit en passie.

pijnenburg-juweliers-sinds-1914

Begin vorige eeuw startte de eerste Pijnenburg, August, als horlogemaker in Tilburg. Hij liet zijn zaak na aan zijn zoon Pierre Pijnenburg die vervolgens zijn beide zoons bij zijn bedrijf betrok. Eén van hen, Guus Pijnenburg, beproefde uiteindelijk zijn geluk door een eigen juwelierszaak in Eindhoven op te zetten. In de afgelopen decennia groeide zijn zaak aan de Demer uit tot een begrip in Eindhoven en omstreken.

De huidige eigenaar Joost van der Heijden maakte jarenlang onderdeel uit van het succesvolle team van Pijnenburg Juweliers. Toen Joost in 2006 de kans kreeg om de zaak over te nemen zag hij dan ook een gouden kans om aan zijn kennis en passie uitdrukking te geven onder de exclusieve naam en geschiedenis van Pijnenburg Juweliers. Ook hij stamt uit een familie van juweliers en kent het vak door en door.

Een kijkje in onze showroom

Een kijkje in onze showroom

Buitenaanzicht van ons pand aan de Demer 49

Buitenaanzicht van ons pand aan de Demer 49

Onze prachtige zithoek

Onze prachtige zithoek

Team Pijnenburg Juweliers

Één van de redenen waarom Pijnenburg Juweliers al zo lang succesvol en geliefd is onder haar clientèle, is vanwege haar enthousiaste en vakkundige team. Al vele jaren werken zij in dezelfde samenstelling aan het succes van de juwelierszaak aan de Demer. Het is dan ook een hecht team dat elkaar door en door kent. Hun kracht uit zich in de goede sfeer, de uitgebreide kennis en de onvertogen passie voor het vak.