ONZE TROTS,
UW ATELIER

Bij Pijnenburg zijn we, zeg maar gerust, behoorlijk gepassioneerd als het om horloges gaat. Wij zijn dan ook een van de weinige juweliers met een eigen horloge atelier. Koop je bij ons een uurwerk, dan kun je rekenen op onze exclusieve service op het gebied van onderhoud en reparatie.

Horloge onderhoud & reparatie

Een onderhoudsbeurt houdt in dat jouw horloge tot op de laatste schroef uit elkaar gehaald wordt. Elk onderdeel wordt door onze vakmensen uiterst nauwkeurig met de hand gecontroleerd op kwaliteit. Omdat ons atelier in eigen huis gevestigd is, kunnen wij in veel gevallen ook de kleinere reparaties op korte termijn uitvoeren.

Wij bieden onderhoud en reparatie van horloges van onze topmerken

Om je de exclusiviteit te kunnen bieden die jouw horloge verdient, worden onze horlogemakers jaarlijks op het hoogste niveau getraind door diverse Zwitserse haute horlogeriemerken. Zo is Pijnenburg Juweliers service centre voor onder andere Cartier, Panerai, Breitling en IWC. Hoe dan ook is je horloge bij ons in goede handen.

Maatwerk sieraden

Kun je onverhoopt geen keuze maken uit ons uitgebreide assortiment? Dan kunnen we naar wens een maatwerk sieraad voor je verzorgen. Ook voor reparaties en het vermaken van sieraden staan we voor je klaar en worden we bijgestaan door een uiterst bekwame goudsmid.