Welkom in de wereld van

Pijnenburg Juweliers

Pijnenburg Juweliers is er om de mooiste momenten van je leven op een speciale manier te bezegelen. Je verloving, je huwelijk, de geboorte van je (klein)kind, je huwelijksjubileum of een zakelijk succes. Wij helpen je een prachtig juweel uit te zoeken dat later symbool staat voor een bijzondere herinnering. En heb je niets te vieren? Komt goed, we verzinnen wel wat.

Het feestje begint al bij ons in de zaak. Hier op de Demer, middenin de drukke winkelstraat, word je ondergedompeld in een beleving van luxe. Neem de tijd, volg je gevoel, en laat je meenemen in een divers assortiment aan de mooiste juwelen en horloges van vooraanstaande merken. Kwaliteit, vakmanschap, service, passie, exclusiviteit en klantvriendelijkheid. Dat is waarom je voor ons kiest. Wist je trouwens dat we een van de weinige juweliers zijn met een eigen horloge atelier?

Joost van der Heijden

Director

Angelique Steenbakkers

Floor manager

Mandy van der Heijden

Sales

Inge Wijlaars

Sales

Anitha de Jong

Sales

Hanneke van Loon

Aftersales

Marleen van Iersel

Aftersales - sales

Peter de Ruiter

Sales

Jeroen Blonk

Watchmaker

Baris Günes

Security manager

Team Pijnenburg Juweliers

Als team vormen we een hechte familie. Samen met jou gaan we op zoek naar dat ene mooie horloge of juweel dat jou dat speciale gevoel geeft. Op het moment dat jouw ogen net zo glinsteren als het pronkstuk dat je daarnet hebt uitgezocht, weten wij dat we ons werk goed gedaan hebben. En als je dan uiteindelijk opnieuw voor ons kiest, maak je ons geluk compleet.

Het verhaal van Pijnenburg Juweliers begint in het jaar 1914. Een throwback naar de tijd van horlogemaker August Pijnenburg. Generatie op generatie werd zijn zaak voortgezet, en sinds 2006 is het Joost van der Heijden die als juwelierszoon de expertise van de familie Pijnenburg hooghoudt.